
חדשות בארץ
צרור בלונים עם מטען נפץ אותר כעת בפרדסים של קיבוץ עלומים – חבלן במקום
תגובות
#בארץ
צ'ט קבוצת
הכתבים
חדשות כל העולם
בני משפחתו של רביד כץ ז"ל, איש חינוך מקיבוץ ניר עוז, קיבלה הודעה על רציחתו ומותו בטבח שבת השחורה. מאז ה-7 באוקטובר הוגדר כץ ז"ל כנעדר. משפחתו ספדה 'היה איש חינוך, איש ארץ ישראל היפה, אבא מדהים'.

מערכת n360
מוקדי החירום של משטרת ישראל, מגן דוד אדום והכבאות אינם זמין בעקבות מה שמסתמן כמתקפת סייבר. מוקד מד"א זמין בהודעת sms במספר הבא 052-7000-101.

מערכת n360
למרות המתח הרב סביב שחרור החטופים, הפעימה השלישית בשחרורם תחל בקרוב ותתקדם טוב יותר מהמתוכנן. עפ"י גורמים מדיניים. הציבור בישראל צפוי בשעות הקרובות לקבל בברכה 14 חטופים – נשים וילדים.

איתמר כהן
בהמשך להתרעה על חדירת כלי טיס עוין במרחב העיר אילת, מדובר בזיהוי שווא ואין חשש לאירוע ביטחוני.

איתמר כהן
לשכת ההסברה של חמאס: מספר ההרוגים הערבים ברצועת עזה עלה ל-14,854. מספר הפצועים עבר את ה-36 אלף. ישנם יותר מ-7000 נעדרים מתחת להריסות המבנים.

מערכת n360
דיווח מורט עצבים: אחרי ציפיות של מדינה שלמה, בערוצים המרכזיים מדווחים כי לא כל שמות הילדים הופיעו ברשימת המשוחררים בעיסקה שאמורה לצאת לפועל מחר. שם של ילדה שאינה ברשימה אוזכר בטלוויזיה עד לבקשת ראש הממשלה לאיפוק בפרסומים.