נתניהו "בהצהרה מיוחדת" – גנץ: ‏מחר בשעה 8:00 אחשוף את תיק 5000 של נתניהו

נתניהו פרסם לפני זמן קצר: היום, שמונה בערב – מסר חשוב, כאן בפייסבוק בשידור-חי. מחכה לכם.

בהצהרה דיבר ראש הממשלה על ‏תוכנית המאה‎: "אנחנו בעיצומו של תהליך המיפוי של השטח, זה לא ייקח הרבה זמן. חיכינו מ-1967 ואנשים עושים עניין מכמה שבועות"

יו"ר כחול לבן, רא"ל (במיל') ח"כ בני גנץ בחשבון הטוויטר: "מחר בשעה 8:00 אחשוף את תיק 5,000 של נתניהו."

גנץ מכוון לקמפיין חדש, על 5000 מתים במערכת הבריאות מדי שנה, לטענת כחול לבן בגלל מדיניות הממשלה.


תגובות לכתבה:

  1. יהודיה

    ואח"כ, גנץ, תבקש שיתפרו תיק 6000, 7000 8000, 9000, 10.000 ומה עוד אם היה מועמד אחד שהיה מקבל א אות הטיפשו והרשע הייתי ממליצה עליך, את ראש ממשלה לא תהיה , הזויים יצביעו לך.

  2. גולו

    גנץ החל לספור את המתים ? אויכמה האדם הזה רדוד וירוד זה מראה על הרמה התת קרקעית שלו. בושה . בושה אחדכזה ישמש ראש ממשלה חחחחח.המפלגה טומטומי שלו כבר ניסתה את כל הקומבינציות המכוערות שעלו ושחו במוח הקטן שלהם. ובן גנץ את התאריך ללידה וביאה לעולם הזה ואת תאריך היציאה מהעולם הזה עורך הקב"ה . דילספקולציות די נמאסת אתה משניא את עצמך יותר ויותר.

כתיבת תגובה: