שריפה קטלנית: בשעה 20:40 התקבל דיווח על שריפה בבניין מגורים בן 3 קומות ברחוב התנאים בראש העין.
לוחמי האש של תחנת פתח תקווה הגיעו למקום תוך זמן קצר, הלוחמים חתרו למגע עם האש וביצעו סריקות לאיתור לכודים, במהלך הסריקות נמצא אדם לכוד.
חובשים ופראמדיקים של מד"א שנכנבו למקום שיווחו על גבר ללא סימני חיים וקבעו את מותו. האירוע בשליטה מלאה.
חוקרי הזיהוי הפלילי של מחוז מרכז סורקים את המקום, כאשר בהמשך תועבר הגופה לבחינה וזיהוי במכון לרפואה משפטית.
צילום:כבאות והצלה לישראל תיעוד מבצעי.
פראמדיקים של מד"א פאדי חמדאן וגפן אוסישקין סיפרו: "הגענו למקום עם כוחות הכיבוי וראינו עשן מהקומה השלישית בבניין מגורים בן 3 קומות. הכבאים שפעלו בדירה דיווחו לנו שהם איתרו בדירה גבר ללא סימני חיים וכאשר התאפשר נכנסנו פנימה ולאחר בדיקות רפואיות קבענו את מותו".
צילום: תיעוד מבצעי מד"א.
אילן מעודה חובש וראש סניף איחוד הצלה בראש העין מסר: "כשהגענו למקום נמסר לנו כי ישנו לכוד בתוך הדירה. צוותי הכיבוי שנכנסו לדירה איתרו את גופתו. למרבה הצער נקבע מותו עקב אופי הפציעות הקשות מהן סבל".