בית שמש: בן שנה שתה נפט – מצבו קשה

צוותי רפואה העניקו סיוע ראשוני לילד כבן שנה ששתה נפט בביתו בבית שמש.

במד"א מעדכנים כי בשעה 19:34 התקבל דיווח על פעוט ששתה ככה"נ חומר רעיל בבבית שמש. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח הדסה עין כרם, פעוט כבן שנה במצב קשה כשהוא מעורפל הכרה.


יחיאל רוזנברג חובש באיחוד הצלה מסר: "כשהגענו למקום סיפרו לנו כי הפעוט שתה בטעות נפט מבקבוק. הענקנו לו סיוע ראשוני ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים כשהוא בהכרה מעורפלת".

מתנדבי 'צוות הצלה' חיים גרליץ וישראל אפל מוסיפים: "כשהגענו למקום מסרו לנו פעוט כבן שנה, מעורפל הכרה וקושי בנשימה, לאחר שלדברי המשפחה הוא שתה נפט. יחד עם פארמדיקים וחובשים נוספים של מד"א וצוות הצלה הענקנו לו סיוע רפואי ראשוני במקום."

הציבור מתבקש להתפלל ולקרוע שערי שמים לרפואת התינוק שמעון בן רות לרפואה שלמה.

נחמן טובול דובר איחוד הצלה און ליין מציין כי לאחרונה אירעו מספר אירועים דומים. חשוב להרחיק מהישג יד של ילדים ופעוטות חומרי ניקוי וכדומה. כמו כן מומלץ לאחסן חומרי ניקוי וחומרים רעילים במיקום שאין גישה לילדים או פעוטות.


(צילום ארכיון)
אין תגובות

תגובות לכתבה:

כתיבת תגובה: