שוטרי תחנת טייבה פתחו הלילה בחקירת ארוע ירי לעבר ביתו של ראש העיר, במסגרתו נורה מאבטח במבנה הסמוך ומותו נקבע לאחר זמן קצר במרכז הרפואי.
יוצא מהרכב ונורה למוות: תיעוד הרצח ממצלמת האבטחה.
הנרצח הוא, אדיר גאנם בן 26, לוחם לשעבר בחטיבת כפיר שמאז שחרורו עבד באבטחת אישים אדיר וזה השבוע הראשון לעבודה אצל ראש העיר.
מפקד מחוז מרכז- ניצב אבי ביטון קיים הערכת מצב מיוחדת בשטח, בה סקרו בפניו את נסיבות האירוע, לרבות אירוע ירי קודם לפני כחודש לעבר בית ראש העיר, לצד איסוף ממצאים בשטח וכן פעולות חקירה נדרשות בהמשך.
בנוסף, ערך הממ"ז פגישה עם ראש העיר, במסגרתה עדכון אותו בדבר חקירה מואצת אשר מנוהלת ביחידת העילית של מחוז מרכז, נוכח חומרת האירוע והנסיבות.
מפקד המחוז קבע את החקירה בראש סדר העדיפות המחוזי בשל חומרת האירוע ובהתאם הטיל את החקירה על היחידה המרכזית במחוז, כאשר כלל המערכים הרלוונטים יעמדו לרשות היחידה החוקרת.
צילום: דוברות המשטרה.
בעקבות ההודעה על מותו של השומר ובמקביל על רצח של אחמד בשיר ממחנה פליטים שועפאט, יוזמות אברהם מעדכנת: 55 ערבים קיפחו את חייהם בשנת 2023 בנסיבות הקשורות לאלימות ולפשיעה, מהם 49 אזרחים, 6 שאינם אזרחים.