אסון בבת ים: בת 78 טבעה למוות בחוף לא מוכרז

אסון בצאת השבת בבת ים: בשעה 19:20 התקבל דיווח על טביעה ברצועת חוף לא מוכרזת דרומית לחוף הסלע בבת ים. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו במקום טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה שבסופן נקבע מותה של אישה בת 78.

כזכור בערב החג נקבע מותו של בן 4 שטבע למוות בבריכה בצפון הארץ. בארגון זק"א ת"א קוראים לרוחצים אנא הקפידו להישמע להוראות ולא להיכנס לסכנות מיותרות שעלולות לעלות בחיי אדם.


חובש רפואת חירום רכוב על אופנוע מד"א יוסף ששון סיפר: "כשהגענו לחניון החוף אנשים קראו לנו לרצועת חוף חשוכה שאינה מוכרזת. מכיוון שקיים קושי בדרכי ההגעה עם רכבים בחופים שאינם מוכרזים רצנו עם כל הציוד הרפואי כמה מאות מטרים עד שהגענו למקום האירוע. עובר אורח ביצע פעולות החייאה בסיסיות בהדרכה של מוקד 101 של מד"א באישה שנמשתה מהים כשהיא מחוסרת הכרה, ללא דופק וללא נשימה. המשכנו את הטיפול הרפואי וביצענו פעולות החייאה מתקדמות אבל לצערנו בסופן נאלצנו לקבוע את מותה."


(צילום: תיעוד מבצעי מד"א).
אין תגובות

תגובות לכתבה:

כתיבת תגובה: