אסון בבני ברק: מתקין סורגים נהרג לאחר שנפל במהלך עבודתו בבית בשיפוצים

אסון בבני ברק: שלמה רווה, מתקין סורגים בן 72, נפל מגובה של כ-4 קומות במהלך עבודתו בבית בשיפוצים בבני ברק. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו במקום טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה, למרבה הצער, עקב אופי הפציעות נאלצו הפראמדיקים לקבוע את מותו במקום.

כוחות שיטור ומתנדבי זק"א ת״א במקום. חוקר תאונות עבודה של משרד העבודה זומן לזירה.


המנוח, שלמה רווה ז"ל, תושב פתח תקווה. הלוויתו תצא בשעה 18:00 מ'שער פתח תקווה' בבית העלמין ירקון.

חובשי רפואת חירום במד"א משה שטרן ויואל שכטר סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו את הפועל שוכב כשהוא ללא דופק וללא נשימה. סיפרו לנו שהוא נפל מגובה של כ-4 קומות. מיד התחלנו בביצוע פעולות החייאה שכללו עיסויים,הנשמות ומתן תרופות. אבל הפציעה שלו הייתה קריטית ובסופן נאלצנו לקבוע את מותו."

יעקב ישראל מלכה חובש באיחוד הצלה סיפר: "כשהגענו למקום הנפגע שכב על המדרכה וסורג מתכת לידו. עוברי אורח סיפרו לנו שהוא ניסה לפרק את הסורג ונפל עימו מגובה 4 קומות. ביצענו פעולות החייאה מתקדמות אולם למרבה הצער מותו נקבע במקום עקב הפציעות הקשות מהן סבל".

חובשי הצלה דניאל הורברג ואלי ביטון שהגיעו ראשונים למקום מדווחים: "כשהגענו למקום, מצאנו פועל, גבר כבן 50 הסובל מחבלה רב מערכתית לאחר שלדברי עוברי אורח נפל מקומה רביעית במהלך עבודתו. יחד עם חובשים ופראמדיקים של הצלה ומד"א, ביצענו בו פעולות החייאה מתקדמות, ולמרבה הצער, עקב אופי הפציעות נאלצו הפראמדיקים לקבוע את מותו."



(צילום: דוברות הצלה).
אין תגובות

תגובות לכתבה:

כתיבת תגובה: