הקטל בכבישים: הולך רגל כבן 50 נהרג מפגיעת משאית ביפו

תאונת דרכים קשה ביפו: הלילה בשעה 02:29 התקבל דיווח על הולך רגל שנפגע ממשאית ברחוב מרזוק ועזר בתל אביב. חובשים ופראמדיקים של מד"א דיווחו על גבר כבן 50 עם פגיעה רב מערכתית ללא סימני חיים וקבעו את מותו.

שוטרי תחנת יפו איתרו את המשאית ובוחני התנועה הגיעו למקום והחלו בחקירת נסיבות המקרה.


פראמדיקית במד"א שקד כהן סיפרה: "מדובר בתאונת דרכים קשה מאוד, גבר כבן 50 שכב על הכביש כשהוא מחוסר הכרה וסובל מפגיעה רב מערכתית קשה מאוד. ביצענו בדיקות רפואיות, אבל הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו."

אבי גריינימן מתנדב זק"א ת"א סיפר: לקראת השעה 3 לפנות בוקר התקבל דיווח במוקד זק"א ת"א על תאונת דרכים קשה. כשהגעתי למקום ראיתי הולך רגל שמוטל על הכביש עם פגיעות קשות בכל חלקי גופו, ככה"נ לאחר שנפגע ממשאית שעזבה את השטח. לכוחות ההצלה לא נותר אלא לקבוע את מותו. לאחר טיפול של המשטרה ובוחני התנועה טיפלנו בגופת ההרוג ובממצאים הרבים בזירה והם הועברו לקבורה."



צילום: זק"א תל אביב.
אין תגובות

תגובות לכתבה:

כתיבת תגובה: