פעוטה כבת שנתיים נשכחה שעתיים ברכב סגור בקריית ביאליק – מצבה קשה

צוותי רפואה העניקו סיוע רפואי לפעוטה שנשכחה ברכב סגור בקריאת ביאליק.

במד"א מעדכנים כי בשעה 11:34 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב כרמל על פעוטה ששההתה כשעתיים ברכב סגור ברחוב החרושת בקרית ביאליק. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח רמב"ם פעוטה כבת שנתיים במצב קשה כשהיא מונשמת.


מפרטים ראשוניים עולה כי היא אותרה על ידי אביה, בחניון של מקום עבודתו.

פראמדיק מד"א מיכאל בביונישב וחובש רפואת חירום במד"א פלג שלו סיפרו: "כשהגענו לרחוב באזור התעשיה ראינו את הילדה מחוץ לרכב כשהיא חמה מאוד למגע ומחוסרת הכרה. סיפרו לנו שהיא הייתה זמן ממושך ברכב הסגור. הענקנו לה טיפול רפואי מציל חיים שכלל קירור, נוזלים ומתן תרופות ופינינו אותה במצב קשה לבית החולים כשהיא מונשמת."

לפי נתוני ארגון בטרם לבטיחות ילדים, מתחילת שנת 2022 מתו 5 ילדים כתוצאה משכחה או הילכדות ברכב. בשנת 2021 מתו 6 ילדים כתוצאה משכחה או הילכדות ברכב.

אורלי סילבינגר, מנכ"לית ארגון בטרם לבטיחות ילדים: "שכחה ברכב יכולה לקרות לכל אחד ולכל אחת מאתנו. זה קורה בעיקר במצבי עייפות, לחץ ויציאה מהשגרה. אני קוראת להורים, אל תגידו לי זה לא יקרה – מאמצים הרגל מציל חיים. בסוף כל נסיעה פותחים את הדלת האחורית, משאירים חפץ חיוני במושב האחורי או שולחים הודעה לבן/בת הזוג כשחונים. בנוסף, כל מי שמסיע ילד מתחת לגיל 4 מחויב בהתקנת מערכת חכמה למניעת שכחה ברכב".


אין תגובות

תגובות לכתבה:

כתיבת תגובה: