פורעים ערבים פרצו לסניף בני עקיבא בלוד ותקפו באבנים את החניכים – לפחות 2 פצועים במקום

פורעים ערבים פרצו הערב (ג') לסניף בני עקיבא בלוד. הפורעים תקפו את החניכים במקום באבנים. לפחות שניים מהחניכים נפגעו, אחד מהם נפגע בראשו והוא עושה דרכו לבית החולים לקבלת טיפול רפואי.


אחד מהפצועים. קרדיט: ארגון חוננו.

עו"ד ממחלקת נפגעי עבירה בארגון חוננו, יסייע לנפגע במימוש זכויותיו כנפגע עבירה "אנו קוראים למשטרה לשים ידה על הפורעים, לא יתכן שחניכים בסניף של תנועת נוער במרכז הארץ יותקפו, יפצעו, והפורעים יסתובבו חופשי. משטרת ישראל חייבת עוד הערב להביא את הפורעים למאחורי סורג ובריח", מסרו בחוננו.

יו"ר עוצמה יהודית ח"כ איתמר בן גביר מסר בתגובה: "המשטרה צריכה לטפל בנחישות במחבלים ובאופן מיידי לכתוש אותם. כל רגע שעובר פוגע בהרתעה ומעלה את הסיכון לאירועי טרור נוספים. רק יד קשה, נחישות ועוצמה, נגד הטרור, מסוגלים להשיב את ההרתעה ולהחזיר את תחושת הביטחון לתושבים".

ח"כ בן גביר הוסיף: "בעזרת השם נקים ממשלת ימין מלא מלא ונתקן את הכשלים של הממשלה הרעה שהעניקה רוח גבית לטרור בהתרפסות וחוסר תגובה".


(בתמונת כותרת: שוטרי מג"ב בפעילות בלוד, לאחר אירועי אלימות ברחבי העיר, צילום: דוברות המשטרה)
אין תגובות

תגובות לכתבה:

כתיבת תגובה: