בעקבות תאונה: צעיר נדקר ונפצע בינוני סמוך לקניון ממילא בירושלים – שני חשודים נעצרו

לפני זמן קצר, התקבל דיווח על אירוע אלימות שהתפתח בעקבות תאונה בין רכב לאופנוע סמוך לממילא בירושלים.

שוטרי תחנת לב הבירה במחוז ירושלים שהגיעו למקום, איתרו ערבי תושב מזרח ירושלים בשנות ה-20 לחייו, שנפצע ככל הנראה מכלי חד, ונזקק לטיפול רפואי. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום בעניקו טיפול רפואי ופינו אותו לבי"ח שערי צדק, במצב בינוני עם פציעה חודרת.


כוחות משטרה של מחוז ירושלים החלו בסריקות אחר רכב חשוד שנמלט מהמקום. מתחקור ראשוני בשטח עולה כי מדובר באירוע פלילי, זאת ככל הנראה על רקע שימוש בדרך.

במהלך הסריקות איתרו שוטרי יס"מ ירושלים את הרכב החשוד סמוך למרפאה מקומית במזרח ירושלים ואת שני החשודים במרפאה כשאחד מהם חבול גם הוא. החשודים בתקיפה נעצרו והם מועברים בדקות אלו לחקירה במשטרה.

צילום: שמואל

ד"ר אריה יפה רופא איחוד הצלה מסר: "בסיוע חובשים נוספים שהיו בסמיכות למקום הענקנו לו סיוע ראשוני ולדברי עוברי אורח הוא נפצע כתוצאה מאלימות".


יחיאל שטרן חובש נוסף של איחוד הצלה הוסיף: "לאחר הסיוע הראשוני שהענקנו לו בזירה הוא פונה למרכז הרפואי שערי צדק כשבשלב זה מצבו מוגדר בינוני".


אין תגובות

תגובות לכתבה:

כתיבת תגובה: