"תקיפה על רקע לאומני גזעני": תושב השטחים תקף ופצע נער יהודי סמוך לסוסיא • תיעוד

נערים, שרעו צאן והיו בדרכם מהישוב לאתר סוסיא הסמוך הותקפו ע"י ערבי, אחד הנערים נפגע בראשו ונזקק לטיפול רפואי, ראש המועצה יוחאי דמרי: "תקיפה על רקע לאומני גזעני". תיעוד התקיפה:

ביום חמישי האחרון (17.2.22) התקבל דיווח בדיעבד על תקיפת נערים תושבי סוסיא על הציר שבין היישוב לאתר סוסיא הקדומה, התקיפה בוצעה ע"י ערבי בגיר המתגורר בסמוך למקום.
הנערים שהיו בדרכם לאתר סוסיא עם עדר צאן הותקפו באבנים ואחד מהם נפצע לאחר שהתוקף חבט בראשו באמצעות אבן גדולה.

התוקף נמלט מהמקום לאחר התקיפה והנערים פנו עצמאית ליישוב, הנער שנפגע בראשו נזקק לטיפול רפואי.


מדובר באירועים חוזרים במרחב הזה בהם מוטרדים העוברים במקום ע"י ערבים מהאזור.

בפעילות ממוקדת של משטרת ישראל בשת"פ עם מודיעין חטיבת יהודה וגדוד המיל' 6646 נעצר התוקף ביום ראשון (20.2.22) לאחר שהסתפר והתגלח בניסיון להסתיר את זהותו והועבר להמשך חקירה וטיפול כוחות הביטחון.

תגובת יוחאי דמרי, ראש המועצה: "בעוד שקמפיין "אלימות המתנחלים" השקרי הולך ותופץ תאוצה, מעל דפי עיתונים, בדיונים בכנסת ובשלטי חוצות, האלימות האמיתית ביהודה ושומרון, היא זו שאנחנו סופגים כלפי המקבלת רוח גבית גם מגורמים בקואליציה, האלימות הזו מרימה את ראשה יותר מדי פעמים בזמן האחרון" דמרי הוסיף בעוקצנות כי הוא רוצה לשמוע את שר הבריאות הורוביץ ואת השר לבטחון פנים עומר בר לב מגנים את האירוע האלים והמכוער הזה כלפי רועה צאן יהודי, שהותקף על רקע לאומני גזעני.


אין תגובות

תגובות לכתבה:

כתיבת תגובה: